Tortát szeretnél?  Itt találsz segítséget!
Egyéb kérdésed van?   Itt írhatsz nekünk!



Figyelem: Figyelem, 2017.12.12.-12.17 között időszakra torta készítő kapacitásunk betelt.

Bemutatkozunk pár szóban...


 
2014-ben TortaÁlom Tortaműhelyünk létrehozásakor az volt a mottónk, hogy a formatorta ne csak szép legyen, hanem finom is!
 
Formatortáink, figurás tortáink, helyben, saját üzemünkben frissen, saját receptúráink alapján, nagy műgonddal, kézzel készült egyedi alkotások. Mindig az adott alkalomra készülnek.
 
Általában nem szoktunk két egyformát készíteni, mivel minden ember más, így jár neki, hogy egyedi meglepetést kapjon. Így egy-egy alkotásban a Megrendelő elképzelései és az ünnepelt személyisége párosul a Mi egyéniségünkkel.
 
Csapatunk tagjai:
 
Béla –Cukrász, formatorták
 
Kata – Tortadekoratőr, formatorták
 
Tapolczai Tamás Tulajdonos
 
Tapolcaziné Pásztor Petra Cukrász, Tortadekoratőr, Tulajdonos
 
 
 
Eddig elért eredmények:
 
2012 - Web cukrász verseny: Bronz érem
 
2014 május: -I. Palotási Tortafesztivál
   -cukorvirág kategória: Ezüst érem
   -burkolt formatorta kategória: Ezüst érem
 
2014 november : I. Sütnicake Torta és Süteményfesztivál
* CUKRÁSZ KATEGÓRIA: FŐDÍJAS CUKRÁSZA lettem
 
2015 március: XIII. Tatai Farsangi Kupa: Bronz érem
 
 
 

Média megjelenés:
 
2014
http://hvg.hu/gasztronomia/20141107_Tortamesek_az_orszag_legnagyobb_desszerta
http://www.nlcafe.hu/gasztro/20141108/sutnicake-torta-dizajn-fesztival/
http://design.hu/magazin/art-design-muzeum/esemenyek/tortacsodak-a-sutnicake-fesztivalon
http://www.turizmusonline.hu/gasztro/cikk/tortacsodak_a_sutnicake_fesztivalon
http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2014/11/09/desszertszalon_az_iparmuveszetiben?utm_medium=doboz&utm_campaign=bloghu_cimlap&utm_source=gasztro
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/hungarocellbol-lettek-a-meses-tortak-galeria-2301877
http://psmagazin.hu/ott-jartunk-sutnicake-sutemeny-es-tortafesztival/
http://magyarkonyhaonline.hu/gasztrohirek#news-4082
 
2012
http://webcukrasz.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1203653
http://magyarkonyhaonline.hu/gasztrohirek#news-4082